Blogabonnement Vooral Tekst

Een blogabonnement afsluiten? Dat kan!

Besteed jij je tijd liever aan andere dingen dan aan tekstschrijven? Dat kan, dat mag. Sterker nog, ik wil je graag een handje helpen! Wanneer je kiest voor het afsluiten van een blogabonnement bij Vooral Tekst, dan zorg ik ervoor dat de online zichtbaarheid van jouw bedrijf aanzienlijk wordt vergroot op een manier die bij jouw onderneming past. Kant-en-klare teksten die jouw doelgroep zullen aanspreken, dat kan ik voor je regelen. Ik kan je volledig ontzorgen (op tekstueel gebied, dan hè).

Blogabonnement afsluiten? Vind jij het lastig om goede, relevante blogs voor je onderneming te schrijven? Vooral Tekst helpt je graag een handje!

Wanneer je zelf opziet tegen het schrijven van zakelijke blogs of wanneer je simpelweg geen tijd hebt om zelf aan de slag te gaan, dan is een blogabonnement een fijne optie om je website steeds up-to-date te houden en de zoekmachines te vriend te houden. Zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo zien blogs als een teken van professionaliteit en blogs scoren goed als ze vol staan met waardevolle, relevante informatie.

Hoe werkt het?

Er zal eerst overleg zijn met jou over de interessantste onderwerpen voor een blog en welke zoekwoorden het waardevolst zijn om jouw doelgroep te bereiken. Dan hoor ik nog graag van je wat voor tone of voice (manier van schrijven) past bij jou, jouw bedrijf en je klanten. Moet de tekst op een zakelijke manier worden geschreven bijvoorbeeld of mag het wat losser. Vervolgens kruip ik achter het toetsenbord om een blog te schrijven die geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO) en tegelijkertijd ook goed leesbaar en relevant is voor jouw (potentiële) klanten.

Het enige waar jij je druk over hoeft te maken, is het kiezen van het juiste abonnement. Maar ook hier weer geen stress, mocht je gaandeweg  liever een ander blogabonnement willen, dan doe ik daar natuurlijk niet moeilijk over. Verander je na een maand of een jaar van gedachte en ga je zelf schrijven? No hard feelings!

Blogabonnement afsluiten

Standaard inbegrepen:

Intake gesprek inclusief het bepalen van de onderwerpen, zoekwoordenonderzoek, SEO (zoekmachine geoptimaliseerde) tekst

FrequentieAantal woordenAantal correctieronden
1 per maand 800 – 1.0001
2 per maand 800 – 1.0001
2 per maand1.000 – 1.2501
4 per maand 800 – 1.0001

Eerst even uitproberen of het iets voor je is? Geen probleem. Dan schrijf ik (tegen een kleine vergoeding) een proef blog voor je. En niet goed? Geld terug!