Tekstschrijver gezocht? Zoek niet verder!

Angela - freelance tekstschrijver - Vooral Tekst

Tekstschrijver gezocht

Copywriter, tekstschrijver, verhalenverteller, woordkunstenaar, contentspecialist: je zoekt eigenlijk gewoon iemand die goede teksten kan schrijven voor jouw website of webshop. Jou maakt het niet uit hoe je zo iemand noemt. En mij ook niet trouwens! Ik ben zo iemand, iemand die topteksten schrijft waarmee jouw website goed gevonden wordt in de zoekmachines. Die ene copywriter schuine-streep tekstschrijver die zich inleeft in je doelgroep en daardoor teksten produceert die perfect passen bij jouw website of webshop.

Freelance copywriter

Taaltovenaar, tekstschrijver, woordbreier, copywriter. Verschillende benamingen voor dezelfde man/vrouw. Verwarrend?

Freelance tekstschrijver - Vooral Tekst
Vooral Tekst logo - kameleon

Hoe je mij ook noemt, bij mij kun je terecht als je een tekst nodig hebt voor de homepagina of landingspagina van je website, als je een boeiend blog nodig hebt of als je zit te springen om uitstekende productomschrijvingen en kekke categorieteksten voor je webshop.

Angela aan het werk - achter het beeldscherm - SEO tekschrijver - Vooral Tekst

Webteksten? Daarvoor kun je bij mij aankloppen. Graag zelfs! Ik help je vol enthousiasme aan originele teksten die goed vindbaar zijn in de zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Teksten die bovendien goed aansluiten bij jouw bedrijf en doelgroep.

Ik kruip met alle liefde voor je achter mijn toetsenbord. Waar ik dat doe? In een klein gehucht tussen Klundert en Fijnaart en dat ligt dan weer tussen Roosendaal en Breda in het altijd gezellige Brabant. Zin om eens te praten over de mogelijkheden? Leuk!

Waarmee kan ik je helpen?

FREELANCE

Als freelance tekstschrijver zorg ik voor originele en unieke webteksten die jouw website laten opvallen.

WEBSHOP

Teksten voor je webshop die er voor zorgen dat mensen je weten te vinden en bij je kopen.

BLOG

Met een blogabonnement ben en blijf je op een makkelijke en rendabele zichtbaar.

SEO teksten

Ben je op zoek naar teksten die goed scoren in zoekmachines? Ik help je graag! Search Engine Optimisation (SEO) teksten schrijf ik niet voor Google of een andere zoekmachine, maar voor degenen waarvoor de tekst bedoeld is. Voor jouw doelgroep. Ik combineer relevante zoekwoorden met een goed leesbare tekst. Bij mij hoef je niet te kiezen uit 2 kwaden: (1) kneitergoede teksten die niet gevonden worden en dus niet gelezen of (2) goed vindbare teksten waarbij lezers afhaken omdat ze bagger zijn. Ik schrijf namelijk kneitergoede én goed vindbare teksten waarvan je doelgroep smult van begin tot eind! Dat is dus win-win.

Tekstschrijver gezocht?

Angela - Vooral Tekst, blauwe achtergrond

Ben jij op zoek naar teksten in een losse, informele stijl? Dat is mooi! Een verrassende insteek, een bijzonder verhaal, daar word ik blij van! Dat is precies wat ik het makkelijkst uit mijn toetsenbord krijg. Daar ligt mijn kracht, waarbij ik de tone-of-voice van mijn teksten eenvoudig aanpas aan de doelgroep (of die nu drie-delig zwart draagt of Yeezys).

Hoe zwaarder mijn grijze massa het te verduren krijgt bij het bedenken van een goede tekst, hoe fijner ik het vind. Heb jij een creatieve tekst nodig waarvoor ik de radertjes in mijn hoofd op volle toeren kan laten draaien? Ik ga graag voor je aan de slag en daarbij maakt het me niet uit hoe je me noemt (copywriter, tekstschrijver, ik laat het over aan jou).

Even voorstellen

Hallo daar! Mijn naam is Angela. Aangenaam.

Ik ben een…

geluksvogel, moederkloek, vreemde eend, huismus, vliegende kraai, vroege vogel en soms ook een beetje een uilskuiken en een stresskip.

En, je raadt het al: ik ben gek op vogels. Maar ik roep het liefst “oe” en “aa” op een afstandje. Zodra ze dichterbij komen, veranderen die bewonderende kreten in een gil van angst.

Angela knuffelt haar toetsenbord - Vooral Tekst