Tekstschrijver gezocht? Zoek niet verder!

Tekstschrijver gezocht

Copywriter, tekstschrijver, verhalenverteller, woordkunstenaar, contentspecialist: je zoekt eigenlijk gewoon iemand die goede teksten kan schrijven voor jouw website of webshop. Jou maakt het niet uit hoe je zo iemand noemt. En mij ook niet trouwens! Ik ben zo iemand, iemand die topteksten schrijft waarmee jouw website goed gevonden wordt in de zoekmachines. Die ene copywriter schuine-streep tekstschrijver die zich inleeft in je doelgroep en daardoor teksten produceert die perfect passen bij jouw website of webshop.

Taaltovenaar, tekstschrijver, woordbreier, copywriter. Verschillende benamingen voor dezelfde man/vrouw. Verwarrend?

Hoe je mij ook noemt, bij mij kun je terecht als je een tekst nodig hebt voor de homepagina of landingspagina van je website, als je een boeiend blog nodig hebt of als je zit te springen om uitstekende productomschrijvingen en kekke categorieteksten voor je webshop.

verkoop geen sprookjes,  maar vertel je verhaal
Angela - Vooral Tekst - Verkoop geen sprookjes, vertel je verhaal

Je kunt bij mij dus terecht voor webteksten. Toch draai ik ook voor een offline tekst mijn hand niet om.

Ik bedenk en schrijf alle teksten achter mijn laptop in een dorpje tussen Fijnaart en Klundert en dat ligt dan weer tussen Roosendaal en Breda. Wanneer je een tekstschrijver zoekt uit die regio, dan ben ik je vrouw! En volledig remote? Yep, ook dat behoort tot de mogelijkheden. Interesse? Laat het me weten!

Diensten

Freelance tekstschrijver gezocht
teksten voor webshops - Vooral Tekst
Blog en/of social media abonnement

SEO teksten

Ben je op zoek naar teksten die goed scoren in zoekmachines? Ik help je graag! Search Engine Optimisation (SEO) teksten schrijf ik niet voor Google of een andere zoekmachine, maar voor degenen waarvoor de tekst bedoeld is. Voor jouw doelgroep. Ik combineer relevante zoekwoorden met een goed leesbare tekst. Bij mij hoef je niet te kiezen uit 2 kwaden: (1) kneitergoede teksten die niet gevonden worden en dus niet gelezen of (2) goed vindbare teksten waarbij lezers afhaken omdat ze bagger zijn. Ik schrijf namelijk kneitergoede én goed vindbare teksten waarvan je doelgroep smult van begin tot eind! Dat is dus win-win.

Tekstschrijver gezocht?

Ben jij op zoek naar teksten in een losse, informele stijl? Dat is mooi! Een verrassende insteek, een bijzonder verhaal, daar word ik blij van! Dat is precies wat ik het makkelijkst uit mijn toetsenbord krijg. Daar ligt mijn kracht, waarbij ik de tone-of-voice van mijn teksten eenvoudig aanpas aan de doelgroep (of die nu drie-delig zwart draagt of Yeezys).

Hoe zwaarder mijn grijze massa het te verduren krijgt bij het bedenken van een goede tekst, hoe fijner ik het vind. Heb jij een creatieve tekst nodig waarvoor ik de radertjes in mijn hoofd op volle toeren kan laten draaien? Ik ga graag voor je aan de slag en daarbij maakt het me niet uit hoe je me noemt (copywriter, tekstschrijver, ik laat het over aan jou).

Even voorstellen

Hallo daar! Mijn naam is Angela. Aangenaam.

Ik ben een…

geluksvogel, moederkloek, vreemde eend, huismus, vliegende kraai, vroege vogel en soms ook een beetje een uilskuiken en een stresskip.

En, je raadt het al: ik ben gek op vogels. Maar ik roep het liefst “oe” en “aa” op een afstandje. Zodra ze dichterbij komen, veranderen die bewonderende kreten in een gil van angst.

Angela knuffelt haar toetsenbord - Vooral Tekst

Wat vinden anderen?

Ik haak heel snel af bij teksten, maar die van Angela lees ik altijd helemaal door tot het eind.

C.V

Leuke podcast weer van je! En zo pakkend ook

W.F.

Jouw manier van schrijven is gewoon zo leuk.

I.O.

We zijn fan van je simpele en to-the-point schrijfwijze!

F.A.

Leuk verteld zowiezo al je podcasts. Luistert  heel prettig!

Je teksten zijn zo pakkend en lezen zo makkelijk weg.