Freelance tekstschrijver

Ben jij regelmatig aan het zwoegen om een fatsoenlijke tekst op papier/het beeldscherm te krijgen voor jouw onderneming? Weet je dat goede teksten belangrijk zijn voor je bedrijf, maar lukt het je niet om zelf iets te fabriceren?

Dan kan ik je een handje helpen. Als freelance tekstschrijver heb ik talloze blogs geschreven, webteksten getypt, ontelbaar veel social media posts gemaakt en nog meer productomschrijvingen gefabriceerd. Dat heb ik gedaan voor bedrijven uit diverse beroepstakken, zowel b2b als b2c en dat doe ik nog steeds met enorm veel plezier en enthousiasme.

Ik hou van schrijven en krijg er een kick van wanneer een door mij geschreven tekst goed scoort in de zoekmachines, volgers van een social media account er blij van worden of wanneer een door mij omschreven product nog beter wordt verkocht.

Schrijf jij je teksten liever niet zelf? Ik help je graag een handje! Vooral Tekst, Angela - Freelance tekstschrijver

Teksten voor webshops

De laatste paar jaren ben ik me steeds meer bezig gaan houden met het schrijven voor webshops. Een goede vindbaarheid is voor webwinkels enorm belangrijk en goede teksten dragen daar aan bij. Een unieke producttekst geeft potentiële kopers een goed beeld van jouw product en kan ze over de streep trekken om hun winkelwagentje helemaal vol te proppen.

SEO

Daarnaast is Search Engine Optimisation (SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd) een vak apart. Het is een hele kunst om relevante zoekwoorden zo in de tekst te verwerken, dat de zinnen vloeiend blijven en lekker lezen terwijl ook de zoekmachines er blij van worden. Uiteindelijk is de tekst geschreven voor jouw doelgroep en niet voor Google, Bing, Yahoo of welke zoekmachine dan ook. Als jouw (potentiële) klanten niet in de gaten hebben dat de tekst op jouw website SEO-proof is, terwijl de site wel goed zichtbaar is in relevante zoekresultaten, dan heb ik mijn werk goed gedaan.

Tekstschrijfcursussen

Verkoop geen sprookjes, vertel je verhaal. Vooral Tekst, freelance tekstschrijver

Tarieven tekstschrijver

Nieuwsgierig naar het uurtarief van deze freelance tekstschrijver of wil je me aan de tand voelen over iets anders? Dat kan!