SEO tekstschrijver Roosendaal

Kan het aantal bezoekers van je website of webshop wel een flinke boost gebruiken? Laat mij (SEO tekstschrijver uit de regio Roosendaal) je helpen. Goed geschreven SEO (zoekmachine geoptimaliseerde) teksten kunnen ervoor zorgen dat je website of webshop hoger in de zoekmachines komt, zodat jouw bedrijf beter zichtbaar en vindbaar wordt online.

Als bezoekers jouw website niet weten te vinden, dan heeft hij eigenlijk geen nut. Want zonder bezoekers krijg je geen klanten en zonder klanten krijg je nooit een winstgevend bedrijf. Werk aan de winkel dus. Wat voor doel je ook voor ogen hebt met een SEO website is dat doel een stuk makkelijker bereikbaar. Of je nu meer nieuwsbriefabonnees wil, een agenda vol afspraken of rechtstreekse verkopen uit je website, met een vindbare en zichtbare website kun je het realiseren.

Verbeter de vindbaarheid en zichtbaarheid van je website - SEO tekstschrijver Roosendaal -  Vooral Tekst

Wat is SEO eigenlijk?

SEO is een afkorting die staat voor Search Engine Optimisation (zoekmachine optimalisatie in het Nederlands). En daarbij kun je denken aan alles wat ervoor zorgt dat een website geoptimaliseerd is om gevonden te worden door zoekmachines als Google, DuckDuckGo, Bing en Yahoo. Er zijn talloze aspecten waar zoekmachines op letten bij het bepalen van de rangorde van websites. Zij kijken bijvoorbeeld of de techniek achter je website goed werkt en ook naar afbeeldingen en teksten. Als SEO tekstschrijver (Roosendaal) kan ik je niet helpen met de techniek, maar voor goed leesbare SEO teksten kun je wel bij mij terecht.

Hoe werkt het?

1. Kennismaking

2. Zoekwoordenonderzoek

Als we weten welke tactiek het beste is, ga ik verder met het doen van een zoekwoordenonderzoek. Afhankelijk van het gekozen aanvalsplan, kan het gaan om een zoekwoordenonderzoek voor een blog, een dienstenpagina of misschien juist voor een specifiek product.  Wanneer ik voor je ga bloggen, dan bedenken we samen een aantal onderwerpen voor de blogs. Daarbij gaan we natuurlijk uit van onderwerpen die aansprekend zijn voor jouw doelgroep. Sterker nog: elke tekst wordt geschreven met jouw doelgroep in het achterhoofd.

3. Teksten schrijven

SEO tekstschrijver Roosendaal - Vooral Tekst

Vervolgens kruip ik achter het toetsenbord van mijn laptop en schrijf ik een tekst die zowel aansluit bij jouw doelgroep als geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Ik schrijf altijd in eerste instantie voor jouw doelgroep en in tweede instantie voor Google en consorten. Ik vind het een leuke uitdaging om teksten zo te schrijven dat ze lekker lezen, de juiste snaar raken en ook nog eens goed vindbaar zijn voor zoekmachines.

Bij een echt goed geschreven SEO tekst merk je niet dat hij SEO geschreven is! 

4. Feedback en definitieve versie

5. En dan? Afwachten geblazen!

Er kan wat tijd overheen gaan voordat zoekmachines wijzigingen hebben opgemerkt en verwerkt in hun logaritmen. Soms gaat het om een aantal weken, soms kan het zelfs een paar maanden duren. Het is een kwestie van geduld voordat je verschil zult gaan zien in de zoekresultaten van jouw website. Hoe groot de impact is en hoeveel hoger je website komt, is mede afhankelijk van het aantal wijzigingen en/of nieuwe teksten dat online is gezet. Maar dat ie hoger zal ranken, daar twijfel ik niet aan.

Meer websitebezoekers door SEO teksten - Vooral Tekst - Freelance tekstschrijver Breda

SEO tekstschrijver Roosendaal

Wat voor tekst je ook nodig hebt voor je website of webshop, grote kans dat ik je erbij kan helpen.

En wat er ook vanuit mijn toetsenbord op het beeldscherm verschijnt, alle teksten zijn SEO geschreven. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Landingspagina’s
  • Blogs
  • Over ons – pagina’s
  • Dienstenpagina’s
  • Productteksten
  • Categorieteksten
  • SEA (zoekmachine advertenties)